Connect with us

Gott och blandat

Unik systainerinsats för diamantverktyg

Komplett uppsättning av diamantborrar

Published

on

Unik systainerinsats för diamantverktyg

Skydda och få koll på alla diamantverktyg i unik systainerinsats med plats för en komplett uppsättning av diamantborrar, fräsar och klingor. Systainerinsats TEBO Diamond är minst sagt efterlängtad bland både plattsättare och rörmokare efter premiärvisningen under Nordbygg.

TEBO BYGGTILLBEHÖR IDAG

Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj.

Vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet och våra styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. Vi ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna.

Tebo Byggtillbehör drivs av Martin Palmkvist tillsammans med ett 20-tal anställda och både kontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

featured

Intellivent SKY DESIGN- bästa badrumsfläkten

Published

on

By

Nu lanserar Fresh AB världsnyheten Intellivent SKY.

Helt i enlighet med sin egen devis att vilja förse världen med ett hälsosamt inomhusklimat, har Fresh utvecklat en helt unik badrumsfläkt med sinnrika sensorer.

Lukt och fukt försvinner fort

Som enda fläkt i världen har Intellivent SKY utrustats med en luktsensor som känner av starka lukter.

När sensorn upptäcker en stark lukt ökar fläkten varvtalet och avlägsnar snabbt lukten för att luften hela tiden ska kännas fräsch.

http://www.fresh.se/sv/badrumsflaektar/intellivent-sky-design.php

Continue Reading

featured

Silestone – Badrummen är som nutida tempel

Published

on

By

Badrummen är som nutida tempel som ska bringa lung och återhämtning för kroppen.

Det visuella flödet av vackra ytor och delikata, kontinuerliga strukturer skapar utrymmen för lugn och ro för dig som person.

Silestone® återuppfinner utrymmen tack vare konceptet med skräddarsydda storformat.

Du kan använda Silestone för väggar eller som en horisontell yta integrerad med tvättställ, utan skarvar eller brott i designen. En idé i ett enda stycke.

Badrumsväggar

Silestone kan levereras i ett stort anpassat format, erbjuder dig möjligheten att upprätthålla harmoni och visuell stabilitet ditt badrum väggar.

Användningen av Jumbo format plattor på ditt badrum väggar kan du anpassa sin design till alla dina behov när det gäller kontinuitet och anpassning.

Silestone är en praktiskt material för användning på väggar i badrum, eftersom det kräver lite underhåll och förbättrar stil, vilket ger dig möjlighet att välja bland sina mer än 60 färger.

Badrumsgolv

Den höga hållbarheten och motståndskraften hos Silestone® minskar slitaget då den används som badrumsgolv.

Dess låga krav porositet och knappa underhålls gör det till en idealisk produkt för rum där vatten och andra produkter för personlig hygien används.

Miljöer med tillstånd såsom fukt eller temperaturförändringar kräver golv som inte bara har en attraktiv design, men erbjuder en oklanderlig prestanda i närvaro av dessa medel.

Av denna anledning är Silestone det bästa valet.

https://www.silestone.com

Continue Reading

featured

Fuskbyggaren kopplar livsfarlig el

Published

on

By

Hantverkaren saknar alla behörigheter

Alana är förtvivlad, hon har råkat ut för fuskbyggaren Amine Tabet.

Foto: Alla bilder är skärmdumpar från programmet.

I det andra avsnittet av Fuskbyggarna säsongen 2019 får vi träffa Alana som har råkat i klorna på fuskbyggaren Amine Tabet.

Han fick henne att betala allt i förskott och lämnade henne med ett livsfarligt, obrukbart badrum med fulel, utan tätskikt och med en jättetröskel.

Alana flyttade in i lägenheten 2014 tillsammans med sina två döttrar. Den ena dottern har höftproblem och fick svårt att komma i och ur badkaret.

Det, tillsammans med att de upptäckte en fuktskada, gjorde att de bestämde sig för att renovera badrummet.

När hon letade efter hantverkare så var det flera som rekommenderade Amine Tabet, en man som hon och hennes familj känner personligen.

Alana skrev ett avtal med honom där han uppgav att arbetet skulle utföras enligt Boverkets byggregler.

Renoveringen skulle kosta 100 000 kr exkl moms, 20 000 kr skulle betalas i förskott. Men snart ville hantverkaren ha ännu mer i förskott.

Det var för att han skulle ansöka om ROT, trots att arbetet inte var klart.

Läs Mer

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Populär