Connect with us

Proffs

Bygga egen vask – Björn Bäckström

Published

on

S

veriges årets plattsättare –  Björn Bäckström, är inte bara en utmärkt plattsättare – se på vad han också kan skapa- en fantastisk blick bakåt för en kund hos honom.

Det tog 16 timmar för Björn att slutföra arbetet och sätta vasken på plats – jag tror att kunden var så nöjd med sitt arbete, eftersom det ser fantastiskt ut.

Jag är en sån person som alltid ger mig på nya utmaningar. Jag är aldrig rädd för att misslyckas

Följ steg för steg över på Björns facebook:

Vi som är bakom Badrumsplaneten, är en grupp av människor som har arbetat i branschen i många år och älskar verkligen att jobba med badrum renovation, kakel, klinker och badrumsinredning.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

featured

Björn bygger bo – Renovera badrum

Published

on

V

i återvänder till Björn Christiernssons murade villa och följer med in i badrummet för att se denna vackra men samtidigt funktionella plats ta form steg för steg.

Alltifrån spackling av golvfall till plattsättning, tätning och fogning beskrivs.

Utöver de olika momenten presenterar Björn även lämpliga produkter att använda sig av, både vid renovering och nybyggnation.

För fler filmer i serien, klicka dig fram till vår spellista med alla avsnitt av Björn bygger bo: https://www.youtube.com/playlist?list…

Continue Reading

POPULAR

Badrumsproffsen – Proffsigt från start till slut!

Published

on

Badrumsproffsen grundades 2009 av Jan Larsson som har bakgrund som plattsättare och projektansvarig vid hundratals badrumsrenoveringar.

Grundidén var att endast inrikta sig på att renovera badrum och på så vis kunna erbjuda kunden helhetslösningar där varje moment sköttes av Badrumsproffsen, för att på så vis säkerställa den höga kvalité som vi är kända för.

Badrumsproffsen Skåne AB i Lund är ett företag som erbjuder badrumsinredning och i vissa fall också hjälp med att bygga eller renovera badrum i Lund.

Om du behöver köpa ny badrumsinredning eller anlita hantverkare för renovering eller bygge av badrum så kan sannolikt Badrumsproffsen Skåne AB i Lund hjälpa dig.

Ordning och reda från början till slut. Alla delar från offert till färdigt badrum lämnar inget mer att önska. Resultatet är prefekt! Vi kunde inte vara mer nöjda.

www.badrumsproffsen.nu

 

Continue Reading

featured

GRABO – REVOLUTIONERANDE PLATTLYFT

Published

on

Med extrem lyftkraft och avancerad teknik har Grabos batteridrivna plattlyftar revolutionerat arbetet för hantverkare och de håller verkligen sitt löfte “Heavy Lifting – Made Easy”.

I jämförelse med traditionella plattlyftar ger Grabo maximal arbetseffektivitet, ökad säkerhet och en ergonomisk arbetsställning.

Grabos plattlyftar är optimala vid hantering av otympliga storformatsplattor eller tjocka och tunga utomhusplattor.

https://www.tebo.se/grabo-revolutionerande-plattlyft/content

Continue Reading

Trending