Connect with us

Proffs

TEBO BYGGTILLBEHÖR IDAG

specialprodukter för professionella hantverkare

Published

on

TEBO BYGGTILLBEHÖR IDAG

Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj.

Vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet och våra styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. Vi ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna.

Tebo Byggtillbehör drivs av Martin Palmkvist tillsammans med ett 20-tal anställda och både kontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm.

https://www.tebo.se/

Vi som är bakom Badrumsplaneten, är en grupp av människor som har arbetat i branschen i många år och älskar verkligen att jobba med badrum renovation, kakel, klinker och badrumsinredning.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

featured

Björn bygger bo – Renovera badrum

Published

on

V

i återvänder till Björn Christiernssons murade villa och följer med in i badrummet för att se denna vackra men samtidigt funktionella plats ta form steg för steg.

Alltifrån spackling av golvfall till plattsättning, tätning och fogning beskrivs.

Utöver de olika momenten presenterar Björn även lämpliga produkter att använda sig av, både vid renovering och nybyggnation.

För fler filmer i serien, klicka dig fram till vår spellista med alla avsnitt av Björn bygger bo: https://www.youtube.com/playlist?list…

Continue Reading

POPULAR

Badrumsproffsen – Proffsigt från start till slut!

Published

on

Badrumsproffsen grundades 2009 av Jan Larsson som har bakgrund som plattsättare och projektansvarig vid hundratals badrumsrenoveringar.

Grundidén var att endast inrikta sig på att renovera badrum och på så vis kunna erbjuda kunden helhetslösningar där varje moment sköttes av Badrumsproffsen, för att på så vis säkerställa den höga kvalité som vi är kända för.

Badrumsproffsen Skåne AB i Lund är ett företag som erbjuder badrumsinredning och i vissa fall också hjälp med att bygga eller renovera badrum i Lund.

Om du behöver köpa ny badrumsinredning eller anlita hantverkare för renovering eller bygge av badrum så kan sannolikt Badrumsproffsen Skåne AB i Lund hjälpa dig.

Ordning och reda från början till slut. Alla delar från offert till färdigt badrum lämnar inget mer att önska. Resultatet är prefekt! Vi kunde inte vara mer nöjda.

www.badrumsproffsen.nu

 

Continue Reading

featured

GRABO – REVOLUTIONERANDE PLATTLYFT

Published

on

Med extrem lyftkraft och avancerad teknik har Grabos batteridrivna plattlyftar revolutionerat arbetet för hantverkare och de håller verkligen sitt löfte “Heavy Lifting – Made Easy”.

I jämförelse med traditionella plattlyftar ger Grabo maximal arbetseffektivitet, ökad säkerhet och en ergonomisk arbetsställning.

Grabos plattlyftar är optimala vid hantering av otympliga storformatsplattor eller tjocka och tunga utomhusplattor.

https://www.tebo.se/grabo-revolutionerande-plattlyft/content

Continue Reading

Trending